HISTŇRIC DEL CONCURS


PRIMERA
EDICIÓ


Ficcions amb més de 1000 participants ja té guanyador

La primera edició de Ficcions, l’aventura de crear històries ha arribat a la seva fi. Després de quatre mesos, el concurs literari a la xarxa, organitzat per la revista Secundèria, acaba amb un gran èxit de participació.

Més de 1000 joves, des de 12 a 18 anys, de Catalunya, les Illes i el País Valencià han participat en aquest concurs literari a través de la xarxa. Prop de 150 escoles i instituts han recolzat els seus alumnes i, d’aquesta manera, hem potenciat, entre tots, la lectura d’escriptors en català com Mercè Rodoreda, Jesús Moncada, Josep Pla, Víctor Català i Pere Calders, al proposar als alumnes que desenvolupessin la seva història, en quatre capítols, a partir de fragments d’aquests autors.

Per a celebrar l’entrega de premis, i donar a conèixer el veredicte final, es va fer una trobada molt especial el dimarts dia 22 de maig a les 19.00 hores a l'Ateneu Barcelonès (Carrer Canuda, 6. Barcelona). Va ser un acte obert a tothom on membres del jurat, que estava format per persones del món de la cultura, el periodisme i la literatura a Catalunya com Màrius Serra, Pau Vidal, Antònia Cortijos, o Andreu Sotorra entre altres, van fer entrega dels premis.

Els membres del grup guanyador es van emportar, cada un, un ordinador portàtil i 400 euros en material escolar per al seu institut. A més, tothom que var participat, va rebre un petit detall per l’esforç realitzat.


Segueix-nos:
Organitza:
Amb el suport de:

[Web creada per Duma Interactiva]