QUI SOM

AMIC-Ficcions és un concurs literari en català que proposa crear una història de ficció dividida en tres capítols. Pren com a punt de partida un primer inici que cal escollir d’entre diverses propostes.

A les edicions anteriors s’han utilitzat textos de Patrick Rothfuss, Care Santos, Blanca Busquets, Pep Coll, Jane Austen, Brian Selznick, Albert Villaró, Maite Carranza, Imma Monsó, Sergi Pàmies, Miquel Martí i Pol, Albert Balasch, Montse Banegas, Quim Monzó, Joan Sales, Màrius Serra, Pau Vidal i Anna Carreras, entre d’altres. 

El concurs s'ha consolidat com a l'espai de creació literària dels alumnes de secundària i batxillerat dels territoris de parla catalana des de l'any 2007.

 
 
ORGANITZA AMIC, COMPROMÍS AMB L'EDUCACIÓ   

L’AMIC, Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació, és l’encarregada d’organitzar el concurs literari AMIC-Ficcions.

L’AMIC representa a més de cinc-centes publicacions en paper i digitals fortament arrelades arreu del territori, que conjuntament arriben a una tirada en premsa escrita en paper de més d’1.000.000 exemplars, mentre que en digital superen els 12.450.000 d’usuaris únics mensuals.

L’Associació vol donar continuïtat i potenciar aquesta iniciativa a la xarxa que compta amb un gran èxit de participació dels joves i que té la voluntat de promoure la creació literària, perquè forma part del seu compromís amb l’educació, la joventut i la creació.

 
 
ENS INTERESSA LA  TEVA OPINIÓ

De cara a millorar el concurs literari AMIC-Ficcions, l'aventura de crear històries, volem que ens feu arribar els vostres suggeriments a través de ficcions@amic.media
 
 
Segueix-nos:
Organitza:
Amb el suport de:

[Web creada per Duma Interactiva]