QUI SOM

AMIC-Ficcions és un concurs literari en català que proposa crear una història de ficció dividida en tres capítols. Pren com a punt de partida un primer inici que cal escollir d’entre diverses propostes.

A les edicions anteriors s’han utilitzat textos de Marta Soldado, Jordi Sierra i Fabra, Joana Marcús, Chuck Palahniuk, Pep Coll, Jane Austen, Alice Kellen, Albert Villaró, Maite Carranza, Imma Monsó, Melcior Comes, Miquel Martí i Pol, Gemma Lienas, Montse Banegas, Irene Pujadas, Joan Roís de Corella, Irene Solà, Maria Antònia Oliver i Anna Carreras, entre d’altres. 

El concurs s'ha consolidat com a l'espai de creació literària dels alumnes de secundària i batxillerat dels territoris de parla catalana des de l'any 2007.

 
 
ORGANITZA AMIC, COMPROMÍS AMB L'EDUCACIÓ

L’AMIC, Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació, és l’encarregada d’organitzar el concurs literari AMIC-Ficcions.

L’AMIC, Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació, representa a més de cinc-centes trenta publicacions en paper i mitjans digitals fortament arrelades arreu del territori, que conjuntament arriben a una tirada en premsa d’1.200.000 exemplars, mentre que en digital superen els 14.000.000 navegadors únics mensuals.

L’Associació vol donar continuïtat i potenciar aquesta iniciativa a la xarxa que compta amb un gran èxit de participació dels joves i que té la voluntat de promoure la creació literària, perquè forma part del seu compromís amb l’educació, la joventut i la creació.

 
 
ENS INTERESSA LA TEVA OPINIÓ

De cara a millorar el concurs literari AMIC-Ficcions, l'aventura de crear històries, volem que ens feu arribar els vostres suggeriments a través de ficcions@amic.media
 
 
Segueix-nos:
Organitza:
Amb el suport de:

[Web creada per Duma Interactiva]
[Disseny Platanosnaranjas.com]