F I C C I O N S - l'aventura de crear històries
TREBALLS PUBLICATS

En un instante (100tificas)
COL·LEGI GUADALAVIAR (Valencia)
Inici: Nosaltres a la lluna (Alice Kellen)
Capítol 2:  Un aniversari especial

Em vaig despertar al principi atordida sense saber on estava, però després vaig recordar de la nit tan singular del dia anterior i vaig recuperar la calma. Pot observar l'habitació i em vaig quedar atònita ja que la nit anterior estava massa fosca per a poder apreciar-la.Per a començar, ténia un balcó enorme en el qual et podies asseure a prendre el sol, al qual acompanyava amb les precioses vistes al llac. L'habitació era d'aqueixes modernes, però que respecten el natural i rural del lloc. També estava el bany, era un altre món, tenia des de màscares de cara i cremes fins a coses electròniques que no sabia ni usar.Em vaig canviar en cinc minuts, i quan vaig obrir la porta, em vaig trobar amb un corredor llarguíssim que acabava a la sala d'estar, on estava assegut l'amo de la luxosa casa, Rhys.Es va donar-se la volta i em va somriure, i jo, com una ximple, vaig començar a dir coses sense sentit.—El balcó és gran com un cotxe.—És a dir que ja has gaudit del sol —va dir ell.—Ehh siii… *ehhh gràcies per deixar-me dormir ací.—I tu que tal has dormit?—Bé, com a casa cap lloc.—Bo… que pensaves fer ara?— va dir Rhys amb un to ferm i sec.—Ah, bo, eh, em preguntava si podia passar ací uns dies fins a aconseguir allotjar-me en un hotel. Bé, si no moleste clar.— vaig dir una mica avergonyida—Clar, clar estaria encantat. Per cert, no em vas comptar la raó per la qual eres ací en Paris.—De veritat he d'explicar-ho?

—Si vols quedar-te ací uns dies, necessite saber qui eres o és que crees que deixaré que una completa desconeguda es quede a la meua casa a dormir?- va dir Rhys amb un to sarcàstic—Està bé, em rendisc, te l'explicaré. Si has de saber-ho, vaig nàixer a Cadis i fins fa uns mesos vaig tindre nuvi…—Espera, espera, espera—Que ocorre?—Aquesta no serà la típica història que li vas deixar, vas tindre un moment de rebel·lia i vas vindre ací a Paris per a oblidar-te de tot. Veritat?—Ehh… Això ha sigut massa específic, no seràs un espia o alguna cosa, veritat?Rhys em va mirar amb incredulitat per un moment i va esclatar del riure.—Sent! No rigues! — vaig dir enutjada i molesta— Al fet que no et compte més!— Nono, segueix segueix, encara que crec que ja se per on vas.— A veure, si ha tu t'enganyaren durant quasi la meitat de la teua relació i t'assabentaràs el dia del teu aniversari. I just cau que la teua mare t'ha regalat bitllets per a París. Perquè la veritat jo aprofitaria.— Espera, espera… El dia del teu aniversari! Va ser ahir??, perquè no em vas dir res!— Va dir sorprés— Si et dic la veritat, fins i tot va ser un dels millors aniversaris que vaig tindre.— I es pot saber quants anys compleixes? — Va dir entusiasmat— 22 — vaig dir enrojolada— Ai, que joveneta eres, encara et queda molt per viure—Va dir vacil·lant

— Joveneta, jo! Però quins quàntums anys tens el teu?— 25—iaioo!—li vaig dir mentre em fixava en aqueix somriure murri. La que em deia, que havia perdut jo.— Perquè no es parle més això cal celebrar-ho— Segur?— Li mire sorpresa, mai abans ningú, s'havia interessat per celebrar el meu aniversari.—I si et dic que conec un lloc perfecte per a l'ocasió? Què em dius?— Perquè… no sé fins a quin punt fiar-me *ehh. Em fas por — vaig dir en to irònic.— Bueno, tu ho has dit, ara ja no hi ha marxa enrere. — va dir ell dirigint-se a l'entrada de la casa.Arribem al garatge, i vaig veure un GT-R del 2009 blanc amb motor V6, tracció a les quatre rodes, no veges el soroll que podia arribar ha fer això. El mal és que en estar en el garatge no es distingia el bonic que era.

Entrem, i em vaig asseure en el seient del copilot. I òbviament aguantant-me l'emoció. Aqueix cotxe era una de les meues metes en la vida.— T'agrada el cotxe o continuaràs dissimulant que aquestes emocionada?— VAL, siii, m'encanta és.. i després i AAAAA i damunt fa això el sutututututu i AAAAAA—Vaig dir quasi cridant, mentre l'em somreia.— Com? Quan? I perquè?—Li vaig dir mirant-ho fixament— Són moltes preguntes per a un cap tan xicotet, però te les respondré mentre fem un volt per la ciutat.Volia donar-li les gràcies mil vegades, però tan poc volia semblar una desesperada així que m'aguante tota l'emoció i nerviosisme i li vaig dir educadament

—Gràcies!Al cap d'uns vint minuts havíem arribat a un terreny immens amb un castell de grans dimensions. Em vaig disposar a eixir del cotxe quan Rhys va aparéixer al meu costat i de seguida em va obrir la porta.—A vegades podia arribar a ser un gran cavaller!Vam anar caminant fins a l'elegant entrada, i res més entrar, vaig albirar un llum amb penjolls de cristall i uns arcs als costats, tot em deixe atònita.

I tan bon punt Rhys va començar parlar, semblava mentida, però havíem estat des que l'em va obrir la porta del cotxe sense parlar.— A part d'actuar, a mi sempre m'ha agradat l'art—deia mentre mirava els enormes arcs.— Per fi algú que gaudeix veient art i no passa ràpid les sales sense fixar-se — vaig dir rient-me..Vam estar tot el matí ací, riem comentant l'estètica del lloc i més tard ens vam anar a una cafeteria.

 
100tificas | Inici: Nosaltres a la lluna
 
Escriu un comentari
Nom
Comentari
Escriu el codi de validació:
4 punts 3 punts 2 punts 1 punts
Segueix-nos:
Organitza:
Amb el suport de:

[Web creada per Duma Interactiva]