F I C C I O N S - l'aventura de crear històries
TREBALLS PUBLICATS

(Washable)
IES Sant Agustí (Sant Agustí Des Vedrà)
Inici: La cosina gran (Laura Gost )
Capítol 3:  La mare de Dani

Mentre tots dos soltaven les persones a la vegada, Dani va cridar:

-Ara!

I un home que estava a cent cinquanta metres amb un franctirador, li va disparar al cap de l'Anònim i el va matar. A continuació Àlex va començar a córrer per què no el matessin, però en Dani va treure una pistola de sa butxaca i li va disparar dues vegades al cap i va morir a l’acte.

Gal·la li va demanar disculpes per les molèsties i li va donar les gràcies moltes vegades.

Deu dies després, Ga·la va anar a visitar a sa seva mare, i tambe estaba Dani i a continuació li va preguntar:

-Podem tornar a intentar estar junts?

Dani es va quedar molt impactat i no sabia que dir, i li va respondre:

-M’ho pensaré.

Un dia el telèfon de Gal·la va començar a sonar i era un número desconegut, va agafar el mòbil i una veu desconeguda va dir:

-Soc el germà de l’Àlex i vull parlar amb en Dani.

Gal·la espantada va deixar caure el telèfon i ho va rompre amb una pedra. Al cap cinc minuts ja estava en casa d’en Dani dient-li el que ha passat. Dani va dur el telèfon per reparar i treure el número. Va aconseguir el número, i va trucar-li, a continuació Dani li ha preguntat.

-Què vols?

-Tinc a la teva mare i la mataré. -Va dir el germà d’Àlex.

-On ets?

-Vine a aquesta localització a les 17:00 i negociarem. No vull que portis a policia ni a ningú.

-D'acord, però com li passi alguna cosa a la meva mare, veuras.

Dani es dirigia cap a la localització enviada a l'hora acordada, per a quedar amb ell. El germà d'Àlex també va arribar al lloc acordat.-Hola, Dani.

-Hola? No em diguis hola, torna'm a la meva mare intacta! -Amb un to enfadat.

-Tranquil, negociarem.

-Què vols negociar?

-A veure, vull que em donis deu mil euros en efectiu, per a d'aquí a un dia, o si no ja saps que li espera a la teva mare.

-Aquest ximple? Deu mil euros?

-D'acord, perquè cinc mil és la meva última ofert. La vols o la mato?

-D'acord, demà a les sis de la tarda en aquest mateix lloc, portaré els diners i tu portaras a la meva mare intacta o truc a la policia i ja te les veuràs amb ells.

-Tranquil Dani que arribarà bè, però com avisis a la policia et jur que a la teva mare no la tornaràs a veure mai més. Última vegada: la vols o la mató?

-Doncs, demà a les sis de la tarda en aquest mateix lloc, portaré els diners i a la teva mare intacta o truc a la policia i ja te les veuràs amb ells.

-Ens veurem allí. -Diu Dani.

-Pero Dani per última volta, com cridis a la policia et jur que a la teva mare no la tornaràs a veure mai més.

Dani se'n va anar a casa i terroritzat li va dir a Gal·la el que li va passar, ells dos van començar a buscar solucions per aconseguir els diners en menys de vint-i-quatre hores.

Entre demanar a familiars, amics i coneguts van obtenir els diners acordats.

Dani va fer una cridada al germà de n’Àlex per a avisar-lo que els diners ja estaven, el germà d'en Àlex content estava planejant alguna cosa molt però que molt fosca. El seu pla era arrabassar-los els diners i anar-se'n amb la mare per a poder subornar-los així durant anys i anys, i poder treure'ls fins l'últim centim dels diners. Van quedar sobre les sis de la tarda en un parc i només hi era en Dani per a no aixecar sospites. Li va donar els diners i l'altre noi va dir que anava a buscar la seva mare en el cotxe i el va dir que esperés allí. Dani esperà i esperà fins que va veure un cotxe amb el segrestador dins agafant velocitat per a escapar, a qui Dani roba una moto i segueí amb tanta velocitat que va fer un accidente i es va dunar amb el cap al volant i va quedar inconscient. Arriba l'ambulància i el van dur a l’hospital on va haver d’estar ingressát 3 setmanes.

En despertar-se, el primer que va fer va ser trucar al germà d'Alex i li pregunto que per què es va anar amb els seus diners i si donar-li a la seva mare i que aquest acte tendria conseqüències i que anés amb compte a sortir només pel carrer.e

El raptador li va dir que més li valia no fer ninguna tonteria si volia tornar a veure a la seva mare completa. Li va dir que tendrian que tornar a quedar i que le hauria de donar altres 5000 euros Dani accepto però tènia un pla al cap que era:

Falsificar els diners i formar un atac quan arribés la mala persona per a asi matar-li i poder recuperar finalment la seva estimada mare i poder preparar-se per a següents problemes que pogués tenir en un futur.

FI
 
Washable | Inici: La cosina gran
 
Escriu un comentari
Nom
Comentari
Escriu el codi de validació:
4 punts 3 punts 2 punts 1 punts
Segueix-nos:
Organitza:
Amb el suport de:

[Web creada per Duma Interactiva]
[Disseny Platanosnaranjas.com]