F I C C I O N S - l'aventura de crear històries
TREBALLS PUBLICATS

(Washable)
IES Sant Agustí (Sant Agustí Des Vedrà)
Inici: La cosina gran (Laura Gost )

El retorn de la Tina va sacsejar la tranquil·litat del nostre petit poble amb la mateixa intensitat torbadora que la seva desaparició havia provocat dos anys enrere. La invitació a les seves noces que alguns antics veïns i familiars havíem rebut feia tan sols un parell de dies no va fer altra cosa que incrementar les expectatives i la sorpresa que ens produïa aquella inesperada reaparició.
Capítol 1:  El nen desaparegutDani es va despertar bruscament pel malson que acabava de tenir, es va aixecar i es va dirigir al bany, es va tirar aigua freda en la cara per a despertar-se i es va començar a vestir, mirà el despertador que tenía en la seva tauleta de nit, quan es va adonar que arribava tard al treball. Va agafar el necessari per a desdejunar, va sortir corrent de casa i va agafar el cotxe cap a la feina.En el cotxe va començar a reflexionar sobre el malson que havia tingut, Dani no estava molt ben mentalment per la prèvia ruptura amb la seva parella amb la qual portava cinc anys, ell pensava que era l'amor de la seva vida i futura esposa però res, tot el contrari, ell li va enxampar amb un home la nit del seu aniversari, quan tornava a la seva casa del treball. I d'aquí provenen els malsons diaris.Va arribar a l’oficina i el seu assistent abans que entrés al seu despatx li van dir que li havien telefonat de Xipre urgentment, que necessitaven que li tornessis la truca al més aviat possible.Es va asseure tranquil i va marcar el número:

  • Hola, qui parla?
  • Hola, miri soc Dani, la meva assistenta m’ha dit que tenia una trucada perduda d'aquest número de telèfon.    Hola, Dani, em dic Juan. El telefono perquè el meu fill ha desaparegut, portem cinc dies sense saber res d'ell i m'han parlat moltíssim de vostè i del bé que fa el seu treball i també que és d'aquí, de Xipre, si us plau, necessitem la seva ajuda.    D'acord, Juan, miraré bitllets d'avió i aniré cap allí.    Mil gràcies, Dani, llavors ens mantenim en contacte. oi?
Dani necessitava un canvi d'aires, després de tot el que havia passat del tema de la seva exdona, així que sense pensar-ho acceptà el cas

Aquella mateixa tarda va ser a l'aeroport i va agafar un avió per a Xipre. Allà Juan li estaria esperant per a portar-li al seu hostalatge.Va arribar a Xipre, es va fer de nit, Juan li va esperar a la sortida de l'aeroport.

-Hola Juan, repliqué.-Hola Dani, em contesto.Parlem del tema del seu fill fins que arribem a l'hostal on m'allotjare fins a resoldre el cas.

Dani va parlar amb Juan sobre el seu fill mentre anaven a l'hostal on s'allotjaria fins a resoldre el cas. Quan van arribar, Dani es va instal·lar a l'hostal que Juan li havia facilitat. La seva ment treballava molt, intentant entendre la situació del fill de Juan.Tot pensant en la seva feina i en resoldre el misteriós cas, Dani va començar a connectar els punts de la seva malsonera nit amb la desaparició del fill de Juan. Sabia que podia ser només una coincidència, però la seva imaginació va volar. La seva ment treballava a tot ritme per trobar respostes i ajudar Juan a trobar al seu fill.Amb la ment posada en la seva feina i en la resolució d'aquest misteriós cas, Dani es va instal·lar a l'hostal on Juan li havia facilitat allotjament. La seva ment treballava a tot ritme, intentant connectar els punts del malson que havia tingut aquella nit amb la situació del fill de Juan, tot i que sabia que no podia ser més que una coincidència.Dani va trobar en Juan, que estava desaparegut. Juan li va explicar que s'havia escapat per evitar els seus sentiments. Dani va sentir-se confús però va voler ajudar.- Per què t'has escapat? - va preguntar Dani.- No sabia com manejar els meus sentiments després de tot el que va passar amb la meva parella. Volia fugir de tot això - va dir Juan amb ulls tristos.Dani va fer una cara pensativa i va dir:

- Potser podem parlar-ho i trobar una manera de fer front junts als sentiments difícils.Van passar hores parlant i Dani va ajudar en Juan a entendre i acceptar els seus sentiments. Va ser una trobada inesperada, però al final, van descobrir que podien ajudar-se mútuament a superar els seus problemes.

 
Washable | Inici: La cosina gran
 
Escriu un comentari
Nom
Comentari
Escriu el codi de validació:
4 punts 3 punts 2 punts 1 punts
Segueix-nos:
Organitza:
Amb el suport de:

[Web creada per Duma Interactiva]
[Disseny Platanosnaranjas.com]