F I C C I O N S - l'aventura de crear històries
TREBALLS PUBLICATS

La bruixa blanca (AMEthan)
L' Ave María Col·legi (Manresa)
Inici: La bruixa blanca (Shelby Mahurin)
Capítol 2:  Capítol 2

Amb la màgia restaurada i la pau establerta, Lou va decidir recórrer nous camins en la seva missió de protegir la màgia. Va viatjar a través de terres desconegudes, on va trobar altres com ell: mags amb esperança i amb la determinació de preservar la bellesa dels seus dons.
Va fundar una escola màgica, un lloc on joves talents podrien aprendre a canalitzar les seves habilitats i entendre la responsabilitat que comportava el seu poder. Lou es va convertir en un mestre estimat, guiant les noves generacions amb la seva saviesa i experiència.


No obstant això, la pau fràgil es va veure amenaçada quan va descobrir un artefacte antic que contenia una màgia incontrolable. Aquest artefacte, conegut com a Llàgrima Estel·lar, contenia el poder de desfer tot el que Lou havia treballat tant per construir.


Amb els seus aprenents a seu costat, Lou va emprendre una nova cerca per comprendre l'origen de l'artefacte i com evitar que caigués en mans equivocades. Va trobar rastres antiga de llegendes perdudes i va descobrir que la Llàgrima Estel·lar era una part d'una antiga profecia que preveia una gran desfeta si no era controlada amb prudència.


Lou va reunir el seu grup d'aprenents, cadascun amb una habilitat única que seria essencial per superar els obstacles que se'ls presentarien. Van viatjar a través de muntanyes, boscos encantats i deserts misteriosos per seguir la pista de la Llàgrima Estel·lar.


Amb cada etapa del viatge, van enfrontar nous reptes i van guanyar nous aliats. Van trobar criatures màgiques que els van ajudar amb la seva saviesa ancestral i van descobrir guardians d'artefactes que protegien secrets crucials.
Finalment, van arribar al Cor de l'Antic Regne, un lloc sagrat ple de màgia ancestral on es deia que es podia controlar la Llàgrima Estel·lar. Aquí, van enfrontar la darrera prova: una batalla amb un ésser antic que pretenia utilitzar la màgia de l'artefacte per sumir el món en la foscor.


La batalla va ser feroç i Lou va haver de posar a prova totes les seves habilitats i coneixements. Amb la col·laboració dels seus aprenents, van aconseguir derrotar l'ésser antic i assegurar-se que la Llàgrima Estel·lar fos utilitzada per a bé, no per a la destrucció.


Amb l'artefacte sota el seu control, Lou va prendre la decisió de custodiar-lo personalment. Va comprendre que la màgia era una força complexa que necessitava ser respectada i que només amb la responsabilitat adequada podia ser preservada per a les futures generacions.


La història de Lou es va convertir en llegenda, una llegenda que es contava als nous aprenents com un recordatori de la importància de la saviesa, la determinació i la col·laboració per protegir la màgia. I així, Lou va viure els seus dies com un guardià de la Llàgrima Estel·lar, vetllant perquè la llum màgica mai s'apagués.


Estel·lar ressonava amb una energia que es resistia al seu control. Lou i els seus aprenents van lluitar amb valentia, utilitzant cada encanteri i habilitat màgica que coneixien.


Durant la batalla, Lou va entendre que la Llàgrima Estel·lar no només era un artefacte màgic, sinó també una font de llibertat. La seva energia podia ser canalitzada per repel·lir la foscor, i va guiar els seus aprenents per fer-ho.


Amb un esforç col·lectiu, van aconseguir confinar l'Ombra Eterna i mantenir la Llàgrima Estel·lar sota control. Tot i que la batalla va ser costosa, la llibertat de la màgia va ser preservada un cop més.


Amb l'amenaça eliminada, Lou va decidir que era el moment de compartir més obertament el coneixement sobre la Llàgrima Estel·lar i la responsabilitat que comportava. Va establir una nova ordre màgica, on els mags de diferents llocs podrien reunir-se per compartir la seva saviesa i protegir conjuntament la màgia.


Lou va viure per veure un nou capítol en la història màgica, amb els seus aprenents assumint rols de lideratge i portant la flama de la Llàgrima Estel·lar per tot el món. La pau i l'harmonia van ser restaurades, però Lou sabia que la vigilància constant era essencial per garantir que la màgia romangués com una força benevolent per les generacions futures. Així, la llegenda de Lou va continuar, i el seu llegat va perdurar en les pàgines de la història màgica.

 
AMEthan | Inici: La bruixa blanca
 
Escriu un comentari
Nom
Comentari
Escriu el codi de validació:
4 punts 3 punts 2 punts 1 punts
Segueix-nos:
Organitza:
Amb el suport de:

[Web creada per Duma Interactiva]
[Disseny Platanosnaranjas.com]