F I C C I O N S - l'aventura de crear històries
BASES   PUBLICA LA TEVA HISTÒRIA
INICIS   LLISTAT DE PARTICIPANTS
PREMIS   HISTÒRIC DEL CONCURS
CALENDARI   CONTACTE
     
Iniciar Sessió|Participants
TREBALLS PUBLICATS

Asfíxia (madagascar )
Escola La Salut Sabadell (Sabadell)
Inici: Asfíxia (Chuck Palahnuik)

Si llegeixes això, no et preocupis.

Després d'un parell de pàgines ja no voldràs ser aquí. Així que oblida-ho. Allunya't. Deixa't anar mentre segueixis sencer.

Salva't.

Segur que hi ha alguna cosa millor en la televisió. O, ja que tens tant de temps lliure, potser pots fer un curset nocturn. Fes-te metge. Pots fer alguna cosa útil amb la teva vida. Porta't a tu mateix a sopar. Tenyeix-te el cabell.

No et tornaràs més jove.

Al principi el que s'explica aquí et cabrejarà. Després es tornarà cada vegada pitjor.
Capítol 1:  Capitol 1 : Asfíxia

Si llegeixes això, no et preocupis.Després d'un par de pàgines ja no hi voldràs ser. Així que oblida-ho. Allunya't. Deixa't anar mentre seguiu enter.Salva't.Segur que hi ha alguna cosa millor a la televisió. O, ja que tens tant de temps lliure, potser pots fer un curset nocturn. Fes-te metge. Pots fer alguna cosa útil amb la teva vida. Porta't a tu mateix a cenar. Tenyeix-te el cabells.No tornaràs més jove.Al principi el que s'explica aquí et cabrejarà. Després es tornarà cada cop peor.Ho sento no era la meva intencio fero ni semblar una altra persona però ho eh fet per tu, no et vui fer mal eh hagut de marxar, canviar, aquí des d'on t'escric no m'escriguis no podras, no tornaràs a saber res de mi.Sé que allò nostre ha estat molt bonic, tenir sempre que parlar, tenir confiança per a tot... però tot té la seva fi i aquest és el nostre.Tots els moments al teu costat t'ho agraeixo molt i sempre t'estime i espero q tu tambe i que algun dia comprenguis el que e fet i puguem a tornar a retrobar-nos, cosa que no crec que passi però ho desitjo.Sé que aquesta no és el millor comiat ni la millor manera, o explicació però és l'únic que puc fer.Me'n vaig lluny canviaré, tindre estudis del que sempre vaig voler, medicina.T'estimo, sé que és difícil de creure però és el t'estimo més real que he dit mai espero que la següent explicació sigui en persona o una carta amb coses positives però de moment no puc parlar-te per un temps, segur que algun dia et podreu dir que vaig fer però primer em centre en mi.
 
madagascar | Inici: Asfíxia
 
Escriu un comentari
Nom
Comentari
Escriu el codi de validació:
4 punts 3 punts 2 punts 1 punts
Segueix-nos:
Ajuda:
Qui som
FAQs
Notes de premsa
Contacte
Organitza:
Amb el suport de:
              
Amb la col·laboració de:
  

[Web creada per Duma Interactiva]