F I C C I O N S - l'aventura de crear històries
BASES   PUBLICA LA TEVA HISTÒRIA
INICIS   LLISTAT DE PARTICIPANTS
PREMIS   HISTÒRIC DEL CONCURS
CALENDARI   CONTACTE
     
Iniciar Sessió|Participants
TREBALLS PUBLICATS

ELS DESPERFECTS ( 3A08SL)
Col·legi Sant Lluís Col·legi (Barcelona)
Inici: Els desperfectes (Irene Pujadas)
Capítol 2:  Els desperfectes

La historia del segon nado triturat tracta sobre una petita nena que gracies als seus dos pares va a acabar molt trencada.

Tot va començar amb dues persones que es volien molt i van decidir tenir un petit nado, durant els 9 mesos de creació van començar les fortes discusions entre la parella que semblaba que s’estimava. Va arribar la nena i semblava que tot anava millor, peró després d’uns anys van començar una altra vegada les discussions, cada vegada les discussions eren més fortes. Al 15 de Maig de l’any 2005 la nena es va despertar molt contenta perque aquell dia cumplia 5 anys, ara us la presentem. Hola em dic Ana y avuir faig 5 anys y estic molt emocionada perquè vindran tots els meus amics a la meva festa, soc una nena molt amable i diverida uns dels meus hobbies preferits son dibuixar, pintar i jugar al fútbol. Per celebrar el meu aniversari hem invitat uns amics a casa a brenar, el meu menjar preferit son els macarrons de la nonna i les croquetes. Per brenar la meva mare a fet entrepans de mortadela, fuet, nutella i formatge, els meu amics van anar arrivant i es notava una extranya tensio a casa, els meus pares havien discutit pero aquesta vegada semblava diferent. Estaba tranquilament gaudint amb els meus amics quan de sopte es va escoltar un fort cop va ser la porta, el meu pare s’havia anat. Despres d’aixo la meva mare em va dir que ens aniriem les dues a viure a un lloc molt bonic per començar de nou. Deu anys despres et puc dir que mentia, el bonic lloc que m’havia promes va resoltgar ser el malson dos quarts de la meva vida i sembla que si no reacciono seguira sent aixi.

Al arribar a la nova ciutat vam anar a viure al nou pis, no era un lloc molt agradable, era petit i fosc. Amb el temps em vaig donar compte de que la meva mare estava mes apagada i era mes distant, amb mi i amb la resta de gent, poc a poc em vaig anar adaptant al nou colegi encara que no tenia amics, amb el temps la meva vida no feia res mes empitjorar. Durant tot aquest temps no sabia res del meu pare, la meva situació amb els amics no havia millorar i la meva mare empitjorava. La veritat es que no li trobava ningún sentit a la vida desde que aquell dia els meus pares em van deixar trencada. Estaba arribant a un punt de la meva vida que no sabia que fer pero tenia una cosa clara i era que no podia contiuar així, una nit estaba pensant i finalment vaig arribar a una conclusió i era que tenia que trobar a meu pare, demà pel demati començaria la meva aventura en busca del meu pare. Al dia següent em vaig aixecar a les 6 de la matinada per començar la meva nova aventura, vaiga agafar tots el diners que vaig trobar per casa i em vaig anar a agafar un tren que anava a la antigua ciutat on havia viscut, al arribar a la antigua ciutat va anar directament a la casa dels seus avis, va trucar a la porta li va obrir el seu avi patern. Quan la va veure no la va reconeixer fins que no van començar a parlar i li va dir que era la seva neta ana, i que estava buscant al seu pare. L’avi li va dir que feia més de dos anya que no sabien res d’ell, que la última vegada que van parlar amb ell s’havia anat a vivir al Sud de França amb la seva nova dona. Al cap de dos dies va decidir anar al poble que li havia dit el seu avi a buscar el seu pare, quan va arribar va anar a la casa y va preguntar pel seu pare y li van dir que feia un temps que ja no vivía en aquella casa pero q el podia troba en una casa del poble del costat. Ella va pensar que no el trobaria pero sense perdre l’esperança va anar al poble on li havien, després de mitja hora ca arribar al poble del costat, seguidamen va anar a la casa on li havien dit y va trucar al timbre, va estar esperant com vint minuts a la porta i ningú li obria, es va cansar de esperar i es va donar mitja volta, al haver caminar uns dos metres algú va obrir la porta, ella va escoltar com obrien la porta i es va girar…

 
3A08SL | Inici: Els desperfectes
 
Escriu un comentari
Nom
Comentari
Escriu el codi de validació:
4 punts 3 punts 2 punts 1 punts
Segueix-nos:
Ajuda:
Qui som
FAQs
Notes de premsa
Contacte
Organitza:
Amb el suport de:
              
Amb la col·laboració de:
  

[Web creada per Duma Interactiva]